Blogg

Promotionbilder i sågverket

Var länge sen jag skrev nåt nu och det har en väldigt enkel förklaring. Jag har inte använt kameran särskilt mycket den senaste tiden och det beror på att jag numera veckopendlar till Lund. Det händer att jag får med mig kameran ut på äventyr men det blir inte särskilt ofta just nu.

Idag var dock en sån dag, grabbarna i With Heavy Hearts hörde av sig och ville få lite nya bilder inför kommande singel- och albumrelease. Så det är klart jag ställde upp, vi hoppade i bilen och drog ut till ett gammalt nedlagt sågverk utanför Götlunda där vi körde både typiska bandbilder, lite porträtt och sen några med en liten twist. Men det är nåt jag delar med mig av mer i framtiden.

Ingen skatt vid regnbågens slut

Fick syn på ett lite ovanligt väderfenomen när sol- och regnväder varvades under hela helgen. Vädret i sig är inget ovanligt för en svensk sommar och att en regnbåge syns då och då är inte heller så konstigt. Det ovanliga den här gången var att den var väldigt tydlig, och att den var en komplett halvcirkel, vilket jag inte upplevt många gånger. Dessutom var den väldigt klar och skarp i färgerna och tillsammans med solens svaga sken var det en vacker syn.

Kvalitetstid

Fick besök av min pappa i helgen, han kom upp strax efter lunch i fredags och stannade till söndag eftermiddag. Helgen var ganska oplanerad, tanken var att bara göra det vi kände för och det slutade med några träningspass, en hel del god mat, lite utflykter och trevligt umgänge, kvalitetstid helt enkelt. Särskilt utflykterna var trevliga, vi gjorde lite sightseeing runt om i Örebro, bland annat åkte vi till Naturens hus och gick runt där, tog en tripp upp i Svampen för att se på utsikten och en vända till Skärmarbodabergen där vi gick på lite vandringsleder och bara njöt av naturen. Riktigt mysig helg!

Long time no see

Mycket har hänt de senaste månaderna men det har varit väldigt lugnt på fotofronten, därav frånvaron av inlägg och nya bilder. Men trots lugnet har jag gjort några fotojobb, bland annat följde jag metalbandet With Heavy Hearts i förberedelsearbetet inför release av deras debutalbum och gjorde ett "Behind the scenes"-jobb under deras uppträdande på Ritz i mitten på april. Riktigt kul att följa och dokumentera musikvärlden på ett annat sätt än att bara fotografera uppträdanden från fotodiket.

Jag har även sent omsider skaffat Instagram så nu kan man även följa mig där. Inläggen kommer vara en blandning av foton från jobb till privata bilder. Följ mig på @slemfreak.

Örebro RAWK-OUT 2.0

För lite drygt en månad sedan gick andra omgången av Örebro RAWK av stapeln, nu med titeln RAWK-OUT 2.0. Den här gången var det Göteborgsbandet Amaranthe som stod för showen med support av The Unguided och Bare Bone Company. Jag var på plats och stod i diket framför scenen med kameran i högsta hugg!