Blogg

Fotopromenad i Lekeberga - Sälven

Jag är medlem i en grupp på Facebook för amatörfotografer i Örebro och en av medlemmarna, Torgny, skickade ut en förfrågan om fotopromenad i naturreservatet Lekeberga - Sälven utanför Hidinge. Enda kruxet var att det var avfärd om 15 minuter. Hade inte riktigt planerat för en fototripp men jag kände mig sugen och hängde på. Landskapet var ett vackert ravinlandskap med två små åar som rinner igenom och vi drog av en del bilder.

Vid en av ängarna gick vi förbi två tjejer som satt och fikade i höstsolen, Torgny undrade om de inte ville vara modeller i det fina ljuset och till min förvåning var de helt med på noterna. Så vår fotopromenad förvandlades plötsligt till en porträttsession! Men det var kul, tjejerna var avslappnade och hade nog roligare än mig och Torgny och vi fick till ett flertal bra bilder.